Home arrow Catalogi arrow Schoolplaten Nederland arrow Uitgever - J.B. Wolters arrow Serie - Onze zuivelbereiding arrow De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk
maandag 06 juli 2020
Print Print
De melkinrichting - De behandeling en verzorging van consumptiemelkDe bereiding van Goudsche en Edammer kaas

De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk

De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk

Foto: Anne van der Velde

Product omschrijving

JaarNrTitelUitgeversnaam op de plaatAuteurIllustratorMaten bxh [cm]Lithograaf/DrukkerTechniekHandleidingBijzonderheden
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]De bereiding van boter en het aanbrengen van het RijksmerkJ.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenWitte letters
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]J.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenZwarte letters

Verzamelingen
Uitgebreid zoeken

Syndicate
Verzameling in beeld