Home arrow Catalogi arrow Schoolplaten Nederland arrow Uitgever - J.B. Wolters arrow Serie - Onze zuivelbereiding arrow De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk
donderdag 09 juli 2020
De melkinrichting - De behandeling en verzorging van consumptiemelkDe bereiding van Goudsche en Edammer kaas

De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk

PrintE-mail
De bereiding van boter en het aanbrengen van het Rijksmerk

Foto: Anne van der Velde

Product omschrijving

JaarNrTitelUitgeversnaam op de plaatAuteurIllustratorMaten bxh [cm]Lithograaf/DrukkerTechniekHandleidingBijzonderheden
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]De bereiding van boter en het aanbrengen van het RijksmerkJ.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenWitte letters
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]J.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenZwarte letters

Verzamelingen
Uitgebreid zoeken

Syndicate
Verzameling in beeld