Home arrow Catalogi arrow Schoolplaten Nederland arrow Uitgever - J.B. Wolters arrow Serie - Onze zuivelbereiding arrow De bereiding van Goudsche en Edammer kaas
dinsdag 02 juni 2020
De bereiding van boter en het aanbrengen van het RijksmerkDe verkoop van de melk, de boter en verschillende soorten kaas

De bereiding van Goudsche en Edammer kaas

PrintE-mail
De bereiding van Goudsche en Edammer kaas

Foto: Anne van der Velde

Product omschrijving

JaarNrTitelUitgeversnaam op de plaatAuteurIllustratorMaten bxh [cm]Lithograaf/DrukkerTechniekHandleidingBijzonderheden
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]De bereiding van Goudsche en Edammer kaasJ.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenWitte letters
1940 [Brinkman's Catalogus van Boeken en Tijdschriften]De bereiding van Goudse en Edammer kaasJ.B. Wolters Uitgeversmaatschappij NV - Groningen, BataviaL. Dorsman Czn.A.M. Güthschmidt103.5x73.5Ingel. door P. van Nesop stevig papier met metalen randlijsten, of op karton met metalen hoekenZwarte letters

Verzamelingen
Uitgebreid zoeken

Syndicate
Verzameling in beeld